Kinderkleding blog

Zo vind je een geschikte kinderjas voor de winter

Vrijdag 01 januari 2016 | Geschreven door N Wilting

Ieder jaar is het een hele opgave: het vinden van de juiste winterjas voor je kind. Want wat jij mooi en praktisch vindt, verschilt van wat kinderen mooi vinden. Ouders kiezen het liefst voor een warme jas, kinderen willen het liefst spelen en gezien worden. Ruimte om te bewegenKinderen bewegen veel: ze spelen, ravotten, gooien sneeuwballen en... Lees meer »

Een droom van een slaapkamer

Dinsdag 15 december 2015 | Geschreven door A. de Jong

Het is belangrijk om een fijn eigen plekje in huis te creëren voor de kinderen. Een plek waar ze rustig huiswerk kunnen maken, fijn kunnen spelen met vriendjes of vriendinnetjes en heerlijk in dromenland kunnen belanden. Ze moeten hier volledig zichzelf kunnen zijn en een kind moet zich thuis voelen in zijn of haar eigen kamer. Daarbij moet... Lees meer »

Comfortabele vakantiekleding

Woensdag 11 november 2015 | Geschreven door J. Hermans

Als het buiten warm begint te worden, is het dragen van comfortabele kleding een absolute must. Zeker als je erop uit gaat en de hele dag allerlei activiteiten gepland hebt staan. En dat geldt al helemaal voor de kinderen. Je hebt kleding nodig die comfortabel zit. Daarom hebben wij van Kinderkledingplein.nl een aantal tips op een rijtje gezet om... Lees meer »

Babykleding

Dinsdag 11 augustus 2015 | Geschreven door A. de Jong

Wie houdt er niet van schattige baby's in hippe kinderkleding? Wat je ze ook aantrekt, ze stelen elke keer weer de show. Maar wat weten we nou echt van babykleding? Het moet niet alleen lekker zitten en leuk staan, maar natuurlijk ook betaalbaar zijn… We hebben enkele tips over de leukste babykleertjes op een rij... Lees meer »

Zwemkleding voor kinderen

Dinsdag 14 juli 2015 | Geschreven door A. de Jong

Of je nu een zonnige vakantie op de planning hebt staan, met je kids naar zwemlessen gaat of van plan bent een middag te gaan spelen en zwemmen bij het zwembad; zwemkleding voor je kinderen vind je natuurlijk bij Kinderkledingplein!  Het vinden van de leukste zwemkledingEen zwembroek, bikini of badpak uitzoeken is niet altijd even... Lees meer »

Kindershirts

Woensdag 04 maart 2015 | Geschreven door A. de Jong

T-shirts voor kinderen, ze vormen de basis voor de leukste outfits. Of je nu een eenvoudig kindershirt combineert met een leuke broek met print of juist een bedrukt T-shirt met een simpel rokje of broekje. Elke kinderkledingkast heeft leuke t-shirts voor kinderen. Want zeg nou zelf: je kunt er niet genoeg van hebben! Ook de kwaliteit is niet... Lees meer »

Kinderschoenen die lekker zitten!

Maandag 04 augustus 2014 | Geschreven door A. de Jong

De zomer komt eraan! Het wordt dus tijd om kinderschoenen te kopen. En laten we eerlijk zijn, een uitstapje naar de schoenenwinkel van kinderkledingplein.nl kan door het ruime aanbod een hele ervaring zijn. We voorzien je alvast van een paar tips om je te helpen bij je keuze voor de beste en leukste kinderschoenen.  Het vinden van de juist... Lees meer »

Kindermodetrend: handgemaakt!

Donderdag 26 juni 2014 | Geschreven door Heidi Anthonis

Zelf breien en haken is al lang niet meer voorbehouden aan omaatjes in een schommelstoel. Integendeel, handwerken en zelf kleding maken is alweer een tijdje hip. Een trend die we nu ook bespeuren in veel kindercollecties. Dit najaar zien we aardige wat kinderkleding die handgemaakt is. Of liever gezegd: kinderkleding die eruit ziet alsof het... Lees meer »

Go retro met 4funkyflavours!

Woensdag 25 juni 2014 | Geschreven door Heidi Anthonis

Over smaak valt niet te twisten. Maar de kinderkleding van 4FunkyFlavours valt eigenlijk altijd in de smaak. Het hippe, vrolijke en kleurrijke merk van Nederlandse bodem dat in 2009 is opgericht weet elk seizoen weer te verrassen met een geweldige collectie. De uitbundige kleding van 4funkyflavours is retro, maar dan met een modern en creatief... Lees meer »

De coole prints van Mini & Maximus

Zaterdag 17 mei 2014 | Geschreven door Heidi Anthonis

Een van de meest coole en uitgesproken merken op Kinderkledingplein is Mini & Maximus. Een hip merk uit Californië dat is opgegroeid met de surfcultuur. Grote inspiratiebron van Mini & Maximus is de creatieve geest van kinderen. En dat zie je terug in de prints op hun shirts, sweaters en hoodies. Die zijn origineel, uitbundig,... Lees meer »

Nieuw in Nederland: Kinderkledingplein.nl

Vrijdag 02 mei 2014 | Geschreven door Heidi

Yes! Het is zover. Na maanden van voorbereiding en hard werken presenteren wij vandaag met trots Kinderkledingplein.nl. Een site speciaal voor ouders die het beu zijn om eindeloos te moeten surfen op zoek naar leuke, betaalbare kinderkleding. Want dat kan veel makkelijker, vinden wij. Kinderkleding vergelijken Op Kinderkledingplein.nl hebben we... Lees meer »